Головна/Региональная конференция «Николаевщина без сирот»

Региональная конференция «Николаевщина без сирот»

Дата публікації 2012-03-21

12 квітня 2012, м. Миколаїв

Региональная конференция «Николаевщина без сирот»Альянс «Україна без сиріт», спільно з Миколаївським обласним благодійним фондом «Альфа-Нік», ініціює проведення першої регіональної конференції «Миколаївщина без сиріт».

Конференція допоможе подивитися на проблематику сирітства з різних сторін: з позиції влади, з боку громадських організацій, фондів, волонтерів, з точки зору директорів шкіл-інтернатів та ініціаторів проекту.

На конференції організатори хочуть запропонувати ефективні методи роботи, спрямовані не тільки на реагування конкретної ситуації, а й на попередження розвитку та профілактики сирітства як соціального явища в Миколаївській області.

В рамках конференції до уваги учасників будуть запропоновані: фотовиставка, презентації, відеоролики про життя дітей-сиріт, статистичні дані по місту та області, а також можливість познайомиться з сім'ями, в яких уже виховуються прийомні діти.

Конференція покликана об'єднати зусилля влади та громадськості у вирішенні питання сирітства, обміну досвідом та участі в спільних проектах для допомоги дітям-сиротам, а також, використовуючи позитивний світовий досвід, допомогти тим, хто планує або вже безпосередньо працюють з дітьми-сиротами.

Конференція відбудеться: 12 квітня 2012 р. в 11:00за адресою: вул. Адміральська, 31 Міський палац творчості учнів.

Запрошуються всі, кому небайдужі долі дітей-сиріт. Вхід вільний.

 

http://alfa-nik.org

 

Організаційна інформація | Новини | Інтерв'ю | Підсумки конференції | Фотогалерея

 

j