Головна/Хижняк Павло Павлович

Хижняк Павло Павлович

Дата публікації 2012-03-07

Хижняк Павло Павлович Хижняк Павло Павлович - директор Благодійного фонду "Обітель Надії"

БФ "Обітель Надії" був офіційно заєрестрований 30.06.2010 року, з метою надавати допомогу тим, хто перебуває у складних життевих обставинах для покращення умов життя та повернення їм Надії, яка буде підтримувати їх кожного дня.

Цілі та напрямки роботи:

Надання необхідної допомоги дорослим та дітям з вадами фізичного та розумового розвитку,що проживають в інтернатах. Ми допомогаємо двом інтернатам з ремонтом,одягом та продуктами. Також ми підтримуємо шістьох інвалідів які проживають вдома: продуктами, коштами на кваліфіковане лікування,інвалідними візками та транспортом.

Відвідування онкологічно хворих та людей похилого віку, яким важко себе забезпечувати. Є приблизно 70 хворих та людей похилого віку, яким ми допомагаємо продуктами та одягом в Закарпатській області.

Ще один напрямок нашої роботи є лікування зубів,людям які самі не можуть собі дозволити цього. Як результат є 5 людей яким ми допомогли пролікувати зуби.(Одній дівчині потрібно було замінити 22 зуба!)

БФ "Обітель Надії" виступає одним з ініціаторів об'єднання ініціатив по допомозі дітям-сиротам на території Закарпатської області та обєднання в Асоціацію "Закарпаття без сиріт". Ми також матеріально допомагаємо одній прийомній сімї де шість прийомних дітей.

 
 
 
j