Головна/Україна – це велика європейська країна

Україна – це велика європейська країна

Дата публікації 2014-02-06

Україна – це велика європейська країна з непростою історією та міцними християнськими традиціями. Але сімдесят років радянського режиму і труднощі становлення молодої держави залишили свій відбиток на найменш захищеній групі суспільства - дітях, що лишилися без захисту сім'ї.

117 000 дітей України живуть в інтернатах, і лише 13 000 з них мають статус сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування.

У своїй більшості - це діти старшого віку і діти з особливими потребами. Ще 250 000 дітей страждають від насильства і експлуатації, і теж можуть потрапити на вулицю чи в інтернат.

Кожна дитина є дорогоцінною і має право на захист, повноцінний розвиток та виховання у люблячій сім'ї. В Україні налічується більше 30 000 християнських церков, а також сотні благодійних організацій, що по всій країні допомагають дітям. Настав час, коли християнська спільнота має взяти на себе відповідальність і об'єднати зусилля для допомоги кожній дитині-сиротіАдже в нашій з вами Україні є потенціал для порятунку знедолених дітей.

Україна – це велика європейська країна

j