Головна/Перелік документів, необхідних для отримання висновку про можливість створення прийомної сім'ї

Перелік документів, необхідних для отримання висновку про можливість створення прийомної сім'ї

Дата публікації 2013-08-22
Перелік документів, необхідних для отримання висновку про можливість створення прийомної сім'ї, дитячого будинку сімейного типу:
 
1. Копії паспортів громадян України кандидатів у прийомні батьки (стор.1, 2, 11).
2. Довідка форми № 2 про склад сім’ї та реєстрацію (дійсна 1 місяць з моменту видачі), видає підприємство-балансоутримувач житлового будинку.
3. Копія свідоцтва про шлюб.
4. Медичний висновок про здоров’я кандидатів на прийомну сім’ю.
5. Довідка про відсутність хронічних захворювань, обстеження нарколога, венеролога, психіатра членів сім’ї, які проживають з разом з кандидатами на прийомну сім’ю.
6. Довідка про доходи потенційної прийомної сім’ї.
7. Письмова згода всіх повнолітніх членів сім’ї, які проживають разом з кандидатами у прийомні батьки, на утворення прийомної сім’ї, засвідчена нотаріально.
8. Сертифікат про проходження навчання за Програмою підготовки кандидатів в опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки- вихователі (виданий Львівським обласним Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, м.Львів, вул.П.Чайковського, 17).
9. Рекомендації про включення до єдиного банку даних кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі (видані Львівським обласним Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, м.Львів, вул.П.Чайковського, 17).
 
Документ засвідчує особа, яка приймає документи згідно з оригіналом, пред’явленим заявником. Напис про засвідчення документа складається зі слів “Згідно з оригіналом“, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.
Довідки подаються оригінальні, передбаченої чинним законодавством форми, та дійсні один місяць з дня видачі.
Документи, надіслані поштовим відправленням, мають бути засвідчені у встановленому законодавством порядку.
j