Головна/РЕГІОНАЛЬНІ КОНФЕРЕНЦІЇ «ОБЛАСТЬ БЕЗ СИРІТ»

РЕГІОНАЛЬНІ КОНФЕРЕНЦІЇ «ОБЛАСТЬ БЕЗ СИРІТ»

Дата публікації 2012-07-12

Львівщина без сиріт

Ціль конференції - об'єднати в Львівській області всіх, хто небайдужий до долі дітей-сиріт та дітей, що опинились без опіки батьків, тих, хто працює чи лишень починає свою працю у сфері допомоги дітям.

Основним завданням конференції є поділитися досвідом у справі подолання дитячого сирітства  та об’єднати зусилля для зменшення кількості дітей-сиріт в області.

Детальніше...

 Николаевщина без сирот

Альянс «Украина без сирот», совместно с Николаевским областным благотворительным фондом «Альфа-Ник», инициирует проведение первой региональной конференции «Николаевщина без сирот».

Конференция поможет посмотреть на проблематику сиротства с разных сторон: с позиции власти, со стороны общественных организаций, фондов, волонтеров, с точки зрения директоров школ-интернатов и инициаторов проекта.

Детальніше...

 Хмельниччина без сиріт

Мета конференції - об'єднати в Хмельницькій області всіх небайдужих до долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також тих, хто вже працює у цій сфері, допомагаючи дітям. Вперше на Хмельниччині, в одному місці зберуться десятки організацій та сотні людей, які вирішили об'єднатись заради допомоги дітям-сиротам.

Детальніше...

Закарпаття без сиріт

15 березня в Ужгороді пройде регіональна конференція “Область без сиріт”. Це вже другий захід з цілої серії конференцій, що стартувала з Одеси. Основними завданнями стане вироблення спільної стратегії по двох головних напрямках:

- Як зробити так, щоб діти не ставали сиротами.

- Як зробити так, щоб всі діти, які є сиротами, перестали ними бути.

Детальніше...

Одеса без сиріт

Альянс «Україна без сиріт» спільно з громадськими та благодійними організаціями Одеської області ініціював проведення регіональної конференції «Область без сиріт». Метою конференції є інформувати та залучити громадські організації, Церкви та органи місцевої влади  до співпраці, обміну досвідом та участі в спільних проектах для допомоги дітям-сиротам, а також обговорити загальну стратегію ефективної праці на обласному рівні.

Детальніше...

 

j