Головна/Регіональні конференції «ОБЛАСТЬ БЕЗ СИРІТ»

Регіональні конференції «ОБЛАСТЬ БЕЗ СИРІТ»

Дата публікації 2012-07-09

Регіональні конференції «Область без сиріт» - це один із найбільш ефективних кроків до вирішення проблеми сирітства в Україні.

Головна мета регіональних конференцій - об'єднання зусиль громадських організацій, Церков і органів місцевої влади для розробки стратегії вирішення проблеми сирітства в конкретному регіоні. Учасники отримують можливість обміну досвідом та участі в спільних проектах для допомоги дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, дітям груп ризику, сім'ям, що перебувають у складних життєвих обставинах у визначеній області чи місті.

Великий акцент під час цих заходів робиться на профілактиці сирітства, на зміцненні інституту сім'ї та на збереженні самої сім'ї.

На регіональні конференції ми запрошуємо різні категорії учасників: керівники та ключові співробітники громадських і благодійних організацій, тобто люди, які безпосередньо працюють в цій сфері; представники органів влади, починаючи з губернаторів та представників профільних служб (служба у справах дітей, центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді); пастори і священнослужителі церков; усиновителі, прийомні батьки та вихователі будинків сімейного типу, а також бізнесмени.

Регіональні конференції «ОБЛАСТЬ БЕЗ СИРІТ»  

Львівщина без сиріт

Детальніше...

Миколаївщина без сиріт

Детальніше...

Хмельниччина без сиріт

Детальніше...

Закарпаття без сиріт

Детальніше...

Одеса без сиріт

Детальніше...

Детальніше...

j